Wil je beginnen met hardlopen ?

Heb je altijd al eens willen beginnen met hardlopen? Dit is je kans om samen met andere hardlopers en goede trainers te starten bij de atletiekvereniging Hanzesport in Zutphen !

Vanaf woensdag 18 september bieden we mensen aan om eens mee te komen lopen op de woensdag avond training.

Ben je beginner of loop je al langer maar je komt niet verder kom dan eens mee lopen. We bieden de mogelijkheid om dan in een bestaande groep in te stromen op jou niveau. Het lopen in een groep stimuleert mensen toch om door te zetten en het verveelt minder snel. Je begint dan met de trainingen op de baan, waar we een goede in schatting kunnen maken wanneer je er rijp voor bent om ook met een groep mee van de baan af gaan. Wij hebben als trainers van de woensdag avond groepen veel ervaring met beginnende lopers van uit de trajecten Start to Run en beginners groep 0 tot 10km in 6 maanden. Je krijgt van ons een schema voor 4 weken van 2 of 3 trainingen in de week, waarvan ons belangrijkste moment de woensdagtraining is waar wij jullie vorderingen kunnen volgen. Aan de hand van jullie vorderingen stellen wij dan een vervolg schema op voor 4 weken.

Kun je een keer niet dan kun je altijd op een ander moment de training doen die op het schema staat om toch niet direct terug te vallen.

De trainingen bestaan uit een stukje techniek om een betere loopbeweging te realiseren en dan vooral jullie uithoudingsvermogen te verbeteren.

We beginnen om 19.30 uur.

De trainers die jullie gaan begeleiden zijn Rianne Nijhof, Gwen v/d Schee en Wim Veldhuis.

Ben je overtuigd? Wacht niet langer en schrijf je in via de link van Start to Run.